Press

Fotografije sa premijere filma „Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš“, reditelja Milana Karadžića, koja je održana u Podgorici, u Cinepelxx-u, 11.01.2015.

Opširnije: FOTO: Premijera filma „Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš“ u Cineplexx-u

Film „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš”, prema pozorišnoj komediji i scenariju Miodraga – Mija Karadžića, režija Milan Karadžić, uloge: Milutin – Mima Karadžić, Andrija Milošević, Viktor Savić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Anita Mančić, Mladen Nelević... Trajanje 99 minuta, proizvodnja Srbija / Crna Gora, 2015.

Opširnije: „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš”

Film Milana Karadžića "Gorčilo - Jesi li došao da me vidiš" imaće beogradsku premijeru 21. januara u Sava centru

Film Milana Karadžića “Gorčilo – Jesi li došao da me vidiš”, posle projekcija u nekoliko crnogorskih gradova, beogradskoj publici će biti premijerno prikazan 21. januara u Sava centru, a zatim će ga videti gledaoci širom regiona.

Opširnije: Gorčilo stiže u srpske bioskope!

Poznate ličnosti iz sveta glume, politike, mode i s estrade sinoć su prisustvovale beogradskoj premijeri filma „Gorčilo - jesi li došao da me vidiš“ u Sava centru, čiji je režiser Milan Karadžić.

Opširnije: PREMIJERA: Gorčilo do suza nasmejao Beograd

Producent Gaga Đurković, glumac Andrija Milošević i reditelj Milan Karadžić

Beogradska premijera filma “Gorčilo - Jesi li došao da me vidiš” reditelja Milana Karadžića zakazana je za sredu 21. januar u 20.30 časova u Centri Sava, najavili su danas članovi autorske ekipe na konferenciji za medije.

Opširnije: Mima Karadžić: “Gorčilo” vam dođe kao terapija